Sieborgs: training Effectief Leiderschap

Nadat Sieborgs en zonen klaar was met de ruwbouw van ons prachtig huis had Rudi, de vader en stichter, me gevraagd of de Training Effectief leiderschap niets zou zijn voor zijn zonen. Op dat moment stond deze opleiding eigenlijk juist in de startblokken.

Ik zag hier wel een win-win omdat het aanleren van vaardigheden zoals proactiviteit, doelgerichtheid, persoonlijke organisatie, win-win denken en empathie hun kan helpen in het kielzog van hun vader te varen.

Plan C - Sieborgs

Samen hebben we dit traject ondertussen doorlopen en ben ik zeer verheugd van de interactie en het enthousiasme die er tijdens de opleiding aanwezig waren. Ondanks de zware werkdagen hebben ze de moeite gedaan om iedere woensdag om 19h00 aanwezig te zijn. Het was een leuke ervaring met veel lachen maar ook veel introspectie.

We denken de dag van vandaag veel te weinig na over ons eigen gedrag. We worden namelijk meegesleurd door de hectiek van onze omgeving en komen bijna onafgebroken in een reactieve modus terecht. Deze opleiding reikt tools en inzichten aan om terug de teugels in handen te krijgen en te houden.

Sieborgs en Zonen zal met behulp van deze training gesterkt zijn om verder de koers te varen die voor hen de meeste voldoening en bestaanszekerheid biedt.