Plan C werkt
voor mensen.

15 jaar ervaring als bedrijfsleider én coach

Ik was niet het type manager dat de lijnen vanuit zijn ivoren toren uitstippelde. Integendeel, ik stond tussen de arbeiders en bedienden en begeleidde hen vanop het terrein door hun verwachtingen af te stemmen op de missie en de visie van ons bedrijf.

Door die mensgerichte coaching behaalde ik niet alleen betere resultaten. Ook met de motivatie van mijn werknemers zat het snor.

Wim Degroot - Plan C

Een passie voor mensen én processen 

Met vallen en opstaan leerde ik dat mensen belangrijker zijn dan processen. En dat goede processen gebouwd zijn op inspraak en overleg. Vertrouwen en persoonlijke begeleiding werden mijn stokpaardjes en het gaf me veel voldoening mensen boven zichzelf uit te zien stijgen. Gaandeweg kreeg ik goesting om ook andere bedrijven te helpen met individuele begeleiding en team coaching.

Werknemers gelukkiger én beter maken

Vandaag stel ik mijn talent als coach, bruggenbouwer en problem solver ten dienste van bedrijven die geloven in een mensgerichte aanpak. Als externe coach en ex-bedrijfsleider help ik uw werknemers groeien door ze te motiveren. Zonder uw resultaten uit het oog te verliezen. Bovendien reik ik u de handvaten voor een duurzaam personeelsbeleid aan.

Gedreven door een Missie én een Visie

  • Missie: win win creëren.
  • Visie: een win win mindset creëren in uw bedrijf door in te zetten op leiderschapskwaliteiten.
  • Doel: leiderschapstraining op maat van jouw onderneming. 

Een uitgebreid netwerk van experts

Plan C beschikt over een netwerk van partners in specifieke vakgebieden. Samen streven we naar een kwaliteitsgarantie en beschikken we over de juiste expertises om een totaalpakket op maat aan te bieden.

Team up met Plan C als je het beste uit je medewerkers wil halen

Contacteer ons